Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Вишгородському районі правоохоронцями припинено діяльність грального закладу (ФОТО)

    

Вишгородським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області під час здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 203-2 КК України за участю Вишгородського ВП ГУНП в Київській області та громадськості виявлено незаконно діючий гральний заклад в с. Нові Петрівці Вишгородського району Київської області.

У ході проведення невідкладних слідчих дій працівниками прокуратури та поліції виявлено та вилучено 18 комплектів комп’ютерної техніки та грошові кошти, здобуті злочинним шляхом та «чорнову бухгалтерію».

На даний час діяльність грального закладу припинено.

За процесуального керівництва Вишгородського відділу місцевої прокуратури проводяться необхідні слідчі дії, а також вживаються заходи для встановлення організаторів та інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Санкція ст. 203-2 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2530