Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Оголошено в розшук двох керівників товариств, які підозрюються у привласненні державних коштів ПАТ «Укртрансгаз» в особливо великих розмірах

    

Йдеться про Ігнатова Андрія Володимировича, 26.05.1964 р.н., уродженця м. Донецька та Савєнкову Олену Анатоліївну, 31.05.1964 р.н., уродженку міста Донецька, яким прокуратурою Київської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Встановлено, що вказані керівники товариств упродовж 2012 року уклали низку договорів на закупівлю товарів та надання послуг за державні кошти в сумі понад 377 млн грн для потреб ПАТ «Укртрансгаз» та її дочірніх підприємств. У подальшому з метою заволодіння державними коштами, підозрюваними складено фіктивні документи про поставлення товарів та надання послуг, чого в дійсності не було.

На теперішній час вживаються заходи до розшуку вказаних осіб з метою вручення останнім процесуальних документів та вирішення питання про обрання запобіжних заходів.

Якщо комусь відома будь-яка інформація про можливе місце перебування підозрюваних Ігнатова Андрія Володимировича та Савєнкової Олени Анатоліївни прохання повідомляти за номером телефону (044) 200-19-87 або (044) 200-21-34.

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2398