Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Колишню начальницю управління освіти Тетіївської міської ради визнано винною у вчиненні корупційних адміністративних правопорушень

    

Тетіївським відділом Білоцерківської місцевої прокуратури прийнято участь у розгляді Тетіївським районним судом адміністративних справ про вчинення колишнім начальником управління освіти Тетіївської міської ради корупційних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 172-7 та ч. 2 ст. 172–7 КУпАП.

Під час судового розгляду встановлено, що в жовтні 2018 року колишня начальник управління освіти Тетіївської міської ради не повідомила свого безпосереднього керівника – Тетіївського міського голову про наявність у неї реального конфлікту інтересів і, діючи в умовах реального конфлікту інтересів, уклала договір про надання послуг із своїм чоловіком.

Як наслідок, постановою Тетіївського районного суду Київської області її визнано винною у вчиненні корупційних адміністративних правопорушень та накладено стягнення за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП у виді штрафу в розмірі ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян і за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП – у розмірі двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Також розірвано раніше укладений договір про надання послуг.

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2035