Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині затримано керівника громадської організації, який вимагав та отримав від підприємця 5600 доларів США неправомірної вигоди

    

Прокуратурою Київської області за оперативного супроводження Управління захисту економіки в Київській області ДЗЕ НП України викрито на отриманні неправомірної вигоди керівника громадської організації, який вимагав та отримав грошові кошти в сумі 5600 доларів США від представника комерційної структури за нездійснення перешкод господарської діяльності товариства, а саме не блокування руху транспортних засобів, які здійснюють перевезення безпечних відходів.

На даний час тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії. Керівника громадської організації затримано в порядку ст. 208 КПК України, останньому готується повідомлення про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою юридичної особи приватного права за вчинення дій або бездіяльність з використанням повноважень, поєднане з вимаганням такої вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 369-3 Кримінального кодексу України) та обрання запобіжного заходу.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2395