Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2019

Інсценоване вбивство під Києвом: чоловік не хотів ділити з ексдружиною і падчеркою бізнес, квартири і літаки (ВІДЕО)

    

Чоловік оцінив життя жінок у 50 тисяч доларів.
 
Вбивство На Київщині зникли мати з донькою. Копи знайшли їхню покинуту автівку На Київщині зникли мати з донькою. Копи знайшли їхню покинуту автівку жінок під Києвом, які зникли на авто кілька днів тому, виявилося інсценуванням. Життя своєї колишньої дружини і доньки чоловік оцінив у 50 тисяч доларів. Власник промислово-будівельної компанії з Броварів не хотів ділити майно з падчеркою і колишньою дружиною в суді, а тому найняв кілера. Про спецоперацію правоохоронців і врятоване життя двох жінок, у сюжеті ТСН.19:30.
 
Усе почалося кілька років тому, коли подружня пара підприємців вирішила розлучитися. Ця подія потягнула за собою суди, адже було потрібно ділити рухоме і нерухоме майно. Зокрема, квартири, бізнес, літаки для цивільної авіації. Як свідчать дані ЄДРПО, Олександр Головач володіє невеликим аеродромом, і має спільну власність деяких літаків зі зведеною донькою.
 
"Одна сатана": "замовлена" під Києвом жінка раніше наймала копів-перевертнів для вбивства екскоханого
 
"Він розумів, що буде судове рішення на користь колишньої дружини щодо поділу майна. Таким чином він вирішив убезпечити себе від втрати майна, замовив і проплатив замовне вбивство двох осіб", - каже речниця прокуратури Києва Мар'яна Гайовська.
 
Життя колишньої дружини та її доньки, якій був вітчимом, оцінив у 50 тисяч доларів. Щоб провернути цю справу, залучив ще одне подружжя - жінку та чоловіка.
 
https://tsn.ua/ukrayina/inscenovane-vbivstvo-pid-kiyevom-cholovik-ne-hotiv-diliti-z-eksdruzhinoyu-i-padcherkoyu-biznes-kvartiri-i-litaki-1398540.html

кількість переглядів: 1436