Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині судитимуть чоловіка та його колишню співмешканку за напад на поліцейських

    

Макарівським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області чоловікові та його колишній співмешканці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 296 КК України, тобто про грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене группою осіб, пов'язаному з опором представникові влади.

Подія сталася вдень 01 серпня потчоного року. Тоді на повідомлення про сімейний конфлікт до одного з помешкань в Макарівському районі прибула група швидкого реагування в складі двох працівників поліції.

На вимогу правоохоронців припинити неправомірні дії, раніше судимий чоловік та його колишня співмешканка поводили себе агресивно та зухвало, висловлюючись в бік працівників поліції нецензурною лайкою, при цьому застосували щодо правоохоронців сльозогінний газ.

У подальшому, агрессивно налаштований чоловік продовжив свої хуліганській дії, вибіг із будинку та умисно палицею розбив лобове скло в патрульному автомобілі після чого втік.

За вказаними фактами до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.296, ч.2 ст.345 КК України.

Нападників чоловіка та жінку, які вчиняли неправомірні дії, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Щодо підозрюваного чоловіка судом застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Запобіжний захід щодо його «спільниці» вирішуватиметься сьогодні в суді.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2420