Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Чоловікам, які в Бучі вбили та підпалили тіло 25-річного працівника, повідомлено про підозру. Прокуратура клопотатиме в суді про їх арешт

    

Встановлено, що 23 липня, приблизно о 02 годині ночі підозрювані, перебували поряд із вагончиками для тимчасового проживання на території будівельного майданчику в місті Буча. Тоді на ґрунті надуманих претензій та неприязних відносин, між ними та потерпілим виникла сварка, яка переросла у бійку. Вони почали хаотично наносити хлопцеві удари кулаками та ногами по всьому тілу, а пізніше, тримаючи в руках предмети ззовні схожі на тротуарну плитку, нанесли декілька ударів в голову. Від отриманих травм молодий чоловік помер на місці.

У подальшому усвідомлюючи, що за вчинене вбивство вони не уникнуть кримінальної відповідальності, з метою приховання слідів злочину вирішили позбутись трупа. Поклали тіло потерпілого в салон автомобіля, що перебуває у власності одного із підозрюваних та перевезли подалі від місця вчинення злочину. Після цього тіло облили якоюсь речовиною та підпалили.

На даний час вказаним особам прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні злочину (кримінального правопорушення), передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (вбивство особи, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене групою осіб).

Також підготовлено клопотання в суд про обрання щодо підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1812