Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судом обрано запобіжні заходи учасникам злочинної організації, які займались вимаганням грошових коштів у підприємців міста Біла Церква

    

Святошинським районним судом м. Києва розглянуто клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу для учасників злочинної організації, підозрюваних у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 189 КК України.

Судові засідання тривали майже до 5-ї години ранку. На підтримку підозрюваних у кримінальному провадженні прийшло понад 50 осіб, які намагались здійснювати тиск на суддів та прокурорів.

Проте, не зважаючи на всі перешкоди та затягування зі сторони захисту, суд обрав запобіжні заходи учасникам злочинної організації, яких затримано 27 липня 2019 року.

Двом зловмисникам обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. Не погоджуюсь з вказаним рішенням суду, прокуратурою області буде подано апеляційні скарги.

Іншим фігурантам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Працівнику поліції, який був пособником у вимаганні грошових коштів з потерпілих, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2937