Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою області оскаржено ухвалу суду про визначення застави для підозрюваного у вбивстві молодого чоловіка в м. Славутич

    

Як відомо, в місті Славутич 21 липня троє осіб під час бійки біля одного з місцевих барів нанесли молодому чоловіку ножове поранення, від якого він помер. Вказаних осіб було затримано та повідомлено про підозру. До суду направлено клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Славутицький суд 23 липня, двом особам обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а щодо третього підозрюваного – тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 288,15 тис. гривень.

Водночас, прокуратура не погодилася з таким запобіжним заходом щодо особи, який підозрюється в умисному вбивстві з хуліганських мотивів. На вказану ухвалу суду внесено апеляцію.

Крім того, з огляду на суспільний резонанс, прокурором області прийнято рішення про подальше досудове розслідування вказаного кримінального провадження слідчими ГУНП у Київській області за процесуального керівництва прокуратури області.

Стаття, за якою триває слідство, п. 7 ч. 2. ст. 115 (Умисне вбивство з хуліганських мотивів) ККУ передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3650