Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2019

Вбивство 5-річного хлопчика: суд арештував третього підозрюваного на 2 місяці

    

Голосіївський суд обирає запобіжний захід третьому підозрюваному у справі про вбивство 5-річного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому. Про це із зали суду повідомляє журналіст Insider.
Як з'ясувалось, третій підозрюваний - Кривошей Дмитро.
На засіданні прокурори просили суд арештувати підозрюваного. Адвокат підозрюваного наголосив, що Кривошей не має уявлення про те, де перебуває зброя.
"Я була присутня на слідчому експерименті, де Кривошей чітко казав, що він безробітний", - сказала потерпіла в суді.
"Я дійсно стріляв, два постріли здійснював, але стріляв в столбову частину, де поле. Я не спричиняв нікому шкоди. Я прошу вас не брати мене під варту. Адже я дійсно працюю увесь тиждень", - сказав сам Кривошей.
Прокурор пояснив, чому кваліфікація злочину хуліганство, а не вбивство.
"Якщо він каже, що зробив декілька пострілів в опору. Орган досудового розслідування стверджує, що це було саме хуліганство. Зброю на теперішній час не знайдено, але всі заходи проводяться. На те, що Кривошей був у стані алкогольного сп'яніння вказують свідки. Кривошей є жителем села Цибулі. Четверта особа, що була зі стрільцями, встановлена. Він не переховується", - сказав прокурор Вознесенський Михайло.

"Суд ухвалив клопотання про тримання під вартою задовольнити. Застосувати до Кривошея запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб", - сказала суддя Чередниченко.
Нагадаємо, трагедія сталася 31 травня в Переяславі-Хмельницькому. Двоє правоохоронців вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках. Втрапили у дитину. Згодом дитина померла у лікарні.
http://www.theinsider.ua/politics/vbyvstvo-5-richnoho-khlopchyka-sud-obyraye-zapobizhnyy-tretomu-pidozryuvanomu-onovlyuyetsya/

кількість переглядів: 1207