Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У справі про розслідування обставин вбивства 5-річного хлопця в Переяслав-Хмельницькому повідомлено про підозру ще одній особі

    

У ході досудового розслідування обставин смерті 5-річного хлопця, яке мало місце 31 травня поточного року м. Переяслав-Хмельницький встановлено, що на місці злочину під час хуліганської стрільби перебувало четверо осіб. З них - двоє працівників поліції, яким раніше повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а також двоє цивільних осіб.

Усі вони перебували на території домоволодіння одного із підозрюваних, де стріляли з вогнепальної зброї по мішенях, які знаходились на ділянці місцевості, де на відстані польоту куль могли перебувати сторонні особи. Саме тоді, внаслідок одного із пострілів, потерпілий, який перебував неподалік, отримав смертельне поранення в голову.

Сьогодні, 17 липня, прокуратурою області ще одній особі, яка також здійснювала постріли повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї). Однак, питання остаточної кваліфікації буде вирішено з урахуванням результатів подальшого досудового розслідування.

На даний час прокуратурою підготовлено клопотання в суд про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1537