Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Чоловіку, який намагався підкупити працівників патрульної поліції повідомлено про підозру

    

Досудовим розслідуванням встановлено, що 46-річний чоловік перебуваючи за кермом свого автомобіля, рухаючись по автодорозі Київ-Харків перевищив швидкість, чим порушив Правила дорожнього руху України у зв’язку з чим був зупинений інспекторами батальйону патрульної поліції в м. Бориспіль Управління патрульної поліції в Київській області.

Усвідомлюючи, що працівники поліції відносно нього винесуть постанову за вчинене правопорушення, з метою уникнення притягнення до відповідальності, запропонував інспектору патрульної поліції неправомірну вигоду у розмірі двісті гривень.

Працівник поліції відмовився від прийняття неправомірної вигоди та виніс відносно порушника постанову про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.122 КУпАП.

Крім цього, чоловіку за процесуального керівництва Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, а саме в пропозиції службовій особі надати їй неправомірну вигоду.

 

Санкція статті передбачає максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк до 4 років.

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2003