Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Запросив щоб побити та пограбувати. Чоловіку за розбій загрожує до 10 років ув’язнення

    

Прокурорами Фастівської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевого жителя, обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (вчинення нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинене особою, яка раніше вчинила розбій).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28-річний чоловік, будучи раніше судимим, в квітні поточного року в м. Фастів познайомився із жителем м. Житомир, якого запросив до місця свого проживання. Там під час спільного розпивання алкогольних напоїв, взявши в руки дерев’яну палицю, вчинив напад на останнього з метою заволодіння його майном.

Завдавши потерпілому кілька ударів по тулубу, останній намагався втекти, вибіг з будинку у подвір’я, однак зловмисник наздогнав його та наніс ще декілька ударів, від яких потерпілий втратив свідомість. Після цього, зловмисник заволодів його майном.

В ході досудового розслідування обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, який наразі судом продовжено.

За вчинення вказаного злочину обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 1791