Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За вчинення серії нових злочинів рецидивісту загрожує до 8 років позбавлення волі

    

Таращанським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який здійснив серію кримінальних правопорушень проти власності громадян.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів вини чоловіка, який маючи не зняту і не погашену судимість знову вчинив умисні злочини.

Зокрема, у травні поточного року обвинувачений з будівлі господарського приміщення мешканки Таращанського району викрав із гаража скутер марки «Honda Dio» та сховав його за власним будинком на вулиці.

Крім того, через деякий час, продовжуючи свою злочинну діяльність, обвинувачений з дачного будинку іншого чоловіка викрав алюмінієвий бідон і знову приніс додому.

Дії зловмисника, кваліфіковано за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, з проникненням у приміщення) КК України та ч. 3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане з проникненням у житло) КК України.

Слід зазначити, що злочини обвинувачений вчинив під час умовно-дострокового звільнення з місця позбавлення волі, що у свою чергу, в разі визнання його винним, передбачає реальну міру покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1790