Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У прокуратурі Київської області проведено навчальний семінар

    

Під головуванням заступника прокурора області Мілевського А.П. проведено семінар для працівників місцевих прокуратур, на якому обговорено особливості здійснення прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян, а також проблемні питання, які виникають під час здійснення вказаного нагляду.

 

Запрошені на вказаний захід заступник начальника відділу Руденко В.І. та прокурор відділу Генеральної прокуратури України Оверченко І.С. звернули увагу на основні питання наглядової діяльності за додержанням законів при виконанні кримінальних покарань, а прокурор відділу Генеральної прокуратури України Колесник С.О. на особливості здійснення нагляду за додержанням законів щодо надання медичної допомоги засудженим та ув’язненим.

 

Також виступили начальник відділу моніторингу дотримання прав людини у сфері психіатричного здоров’я державної установи «Центр психіатричного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров’я України» Паскевська Ю.А. та начальник відділу прокуратури області Колб І.О. з доповідями щодо проблемних питань, які виявляються за результатами перевірок щодо законності застосування заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2034