Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За принципової позиції прокурорів, двоє грабіжників не уникнуть справедливого покарання

    

У листопаді 2017 року двоє злочинців на території міста Кагарлик відкрито, із застосуванням насильства, грабували людей.

Зокрема, прокурорами доведено, що в один з таких днів будучи напідпитку відкрито викрали чуже майно, нанісши його власнику тілесні ушкодження. Після чого зникли з місця події.

Через деякий час після вказаних дій, в аналогічний спосіб здійснили напад на інших потерпілих, однією з який є жінка, та незаконно заволоділи їх майном, завдавши останнім небезпечних для життя тілесних ушкоджень.

За результатами розгляду кримінального провадження Кагарлицьким районним судом злочинців визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 та ч. 2 ст. 187 КК України та обом призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Не погоджуючись з призначеним покаранням через його м'якість прокурором Кагарлицької місцевої прокуратури оскаржено вирок в апеляційному порядку.

Київським апеляційним судом поставлено крапку у цій справі. Апеляційну скаргу прокурора задоволено, а вирок суду першої інстанції скасовано та ухвалено новий, яким одного з бандитів засуджено до 8 років позбавлення волі, а іншого – до 8 років 6 місяців відповідно.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1940