Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Фастівському районі двоє грабіжників проведуть 6 років за ґратами

    

Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням чоловіків у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України (відкритому викраденні чужого майна (грабіж), вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у житло).

Досудовим розслідуванням встановлено, що в березні 2018 року 31-річний та 29-річний обвинувачені, будучи раніше судимими за вчинення злочинів проти власності, повторно, діючи умисно, з корисливих мотивів, за попередньою змовою між собою, знайшовши ключ від вхідних дверей, проникли до будинку в смт. Клавдієво-Тарасове Бородянського району Київської області та викрали золоті вироби на суму понад 17 тисяч гривень.

Обвинувачені настільки були переконані у безкарності, що навіть після того як зрозуміли, що їх помітив знайомий власниці будинку продовжували грабувати.

Спільними діями правоохоронців їх місцезнаходження було встановлено та притягнуто до кримінальної відповідальності.

В ході судового розгляду обвинувачені свою причетність до вчинення вказаного кримінального правопорушення заперечували, але завдяки переконливим доказам їх вини у скоєному злочині судом кожного засуджено до 6 років позбавлення волі.

 

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2560