Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Особу, обвинувачену у вбивстві водія BlaBlaCar, засуджено до довічного позбавлення волі

    

У вівторок, 28 травня 2019 року, Києво-Святошинський районний суд Київської області оголосив обвинувальний вирок особі, обвинуваченій у справі про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Суд присяжних визнав особу винною у скоєнні умисного вбивства з метою наживи та засудив до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 4 квітня 2016 року Тарас Позняков на власному автомобілі «Audi A6» виїхав зі Львова до Києва з метою працевлаштування. По дорозі він погодився підвезти двох осіб, які представилися бійцями «Правого сектору». Однак, до міста Київ Тарас Позняков не доїхав, а зник разом з автомобілем. Наразі місцезнаходження чоловіка невідоме, а машину виявили у Києво-Святошинському районі.

Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у викраденні Тараса Познякова громадянина Росії та ще одну особу.

Колишнього бійця "Правого сектора" було затримано та 5 серпня 2016 року Києво-Святошинський районний суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. У березні 2019 року в Києві в результаті вибуху в квартирі на проспекті Науки загинув громадянин Росії, який розшукувався по справі про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова.


Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1253