Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура продовжує вживати заходи щодо протидії нелегальному функціонуванню автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів

    

У ході досудового розслідування кримінального провадження Києво-Святошинською місцевою прокуратурою та СВ Васильківського ВП ГУ НП в Київській області проведено санкціонований обшук на незаконній АЗС у с. Мархалівка, Васильківського району, Київської області.

Так, підпільна автозаправка здійснювала реалізацію скрапленого газу та дизельне паливо без оформлених належним чином дозвільних документів, що засвідчують походження пального, його якість та виробника.

Дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання і реалізації пального також були відсутні. За результатами проведених обшуку виявлено та вилучено резервуари для зберігання скрапленого газу, насосні станції та автозаправні колонки для відпуску скрапленого газу.

На даний час до суду подано клопотання про арешт вищевказаного вилученого майна.

 Досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України, триває.

 

   

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2191