Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою повідомлено про підозру трьом особам, які позбавивши волі потерпілого вимагали у нього кошти

    

За процесуального керівництва Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру трьом особам, серед яких 34-річна жінка у вимаганні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб за ч. 2 ст. 189 КК України та незаконному позбавленні волі, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб за ч. 2 ст. 146 КК України, а також розбою.

Встановлено, що підозрювана вступила в злочинну змову з іншими особами з метою вимагання від потерпілого грошових коштів в сумі 52 000 грн. чи іншого цінного мана у відповідному еквіваленті.

Реалізуючи свій злочинний умисел, підозрювані під’їхали на автомобілі до чоловіка, витягли його з власного авто та почали наносити удари по голові та тулубу, використовуючи предмети, заздалегідь привезені ними для нанесення тілесних ушкоджень. У подальшому, без його згоди посадили до автомобіля на якому привезли потерпілого до будинку підозрюваної в смт. Глеваха, Васильківського району, де на її подвір’ї, продовжуючи погрожувати фізичною розправою та спричиненням тілесних ушкоджень вимагали гроші. Після цього, примусили чоловіка написати боргову розписку про передачу належного йому автомобіля марки «ВАЗ 2105».

Правоохоронцями всіх трьох зловмисників було затримано та повідомлено про підозру у вчинені вказаних злочинів.

На даний час прокуратурою підготовлено та скеровано до суду клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, встановлюються інші особи які можуть бути причетними до вказаного злочину.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1680