Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2019

Під Києвом судитимуть "бізнесмена", який торгував чужими земельними ділянками

    

На Київщині 33-річний чоловік разом з іншими особами незаконно продав чужі земельні ділянки, заподіявши власникам матеріальних збитків більш ніж на 200 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.
Відзначається, що зловмисники оформили в нотаріуса в смт. Баришівка підроблені доручення від імені двох власників на ім'я обвинуваченого. За підробленими документами "бізнесмен" мав право розпоряджатися двома земельними ділянками в Броварському районі площею 0,15 га кожен, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
"Надалі, зловмисник продав їх, оформивши договори купівлі-продажу у приватного нотаріуса в м Бровари", – йдеться в повідомленні.
На даний момент прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо злочинця за звинуваченням за ч. 4 ст. 358 КК України і в заволодінні чужим майном і придбанням права на майно шляхом обману (шахрайство), вчинене за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах (ч. 3 ст. 190 КК України).
https://ukr.segodnya.ua/kiev/kaccidents/pod-kievom-budut-sudit-biznesmena-torgovavshego-chuzhimi-zemelnymi-uchastkami-1267406.html
 

кількість переглядів: 1669