Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За втручання органів прокуратури Київської області підприємство сплатило до державного бюджету майже 750 тис грн податків

    

Під час досудового розслідування встановлено, що головний бухгалтер підприємства, зареєстрованого в м. Миронівка Київської області шляхом приховування об’єкту оподаткування, у період з травня по серпень 2016 року умисно ухилилася від сплати податку на додану вартість у сумі 750 тис грн гривень, що в 1084 разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян.

Таким чином, особа умисно ухилилась від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому порядку, вчинене службовою особою підприємства, установи, організації, незалежно від форми власності, що призвело до фактичного ненадходження до державного бюджету коштів у значних розмірах, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.212 КК України.

У ході розслідування, підозрювана повністю визнала свою вину та погодилася відшкодувати заподіяну державі шкоду. Таким чином за втручання прокуратури до державного бюджету надійшло 750 тис грн сплачених податків.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1987