Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині чоловік наніс тілесні ушкодження працівнику поліції

    

За процесуального керівництва Фастівської місцевої прокуратури жителю селища Немішаєве повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легкого тілесного ушкодження у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Встановлено, що 13 квітня 2019 року в смт. Немішаєве Бородянського району Київської області 36- річний водій під час спілкування із поліцейським Управління патрульної поліції в Київській області Департаменту патрульної поліції після висловлення останнім вимоги відповідно до Правил дорожнього руху України» та Закону України «Про Національну поліцію» про надання документів, що посвідчують особу та реєстраційного документу на його транспортний засіб, на законні вимоги працівника поліції не відреагував, поводив себе агресивно та в подальшому умисно наніс поліцейському удар своєю головою в ділянку лівого ока, заподіявши останньому легке тілесні ушкодження, після чого втік з місця події.

За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Наразі, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2615