Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Затримана поблизу с. Іванковичі озброєна група осіб готувала злочин стосовно одного відомого кримінального авторитета

    

У межах досудового розслідування у кримінальному провадженні від 31.01.2019 за ч.1 ст.14 ч.3 ст.289, ч.1 ст.263, ч.1 ст. 348, п.п.11,12 ч.2 ст.115 КК України, учора, 15 квітня, ГУНП у Київській області за процесуального керівництва прокуратури області затримано озброєну групу людей, які під час затримання чинили опір працівникам поліції.

За попередньою інформацію вказані троє осіб, готували злочин проти одного відомого в злочинному світі авторитета на замовлення поки невстановлених осіб.

Водночас, затримання відбувалося в лісі, поруч з дорогою, яка веде до села Іванковичі. З огляду на те, що багатьом ЗМІ відомо, що саме в Іванковичах проживає сім’я кандидата в Президенти України В. Зеленського окремі засоби масової інформації помилково почали трактувати дану подію, як можливий замах на нього.

Офіційно заявляємо, що жодного відношення вказана затримана група осіб до кандидата в Президенти України В. Зеленського не має і в правоохоронних органах відсутня, будь яка, інформація щодо готування ними злочину стосовно останнього.

Натомість злочин вони готували стосовно іншої особи, яка за збігом обставин також проживає неподалік.

Правоохоронцями була проведена довготривала і кропітка робота з метою запобігання скоєння особливо тяжкого злочину, яка вчора дала свої результати.

На даний час готуються клопотання про обрання їм запобіжних заходів. Досудове розслідування триває.

Всю можливу інформацію з даного приводу буде надано згодом.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2175