Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура вимагає розірвати укладений тендерний договір на 42 млн грн, виділених на будівництво дитячого садка в Борисполі

    

Бориспільською місцевою прокуратурою Київської області, під час моніторингу сайту публічних закупівель prozorro.gov.ua та єдиного веб-порталу використання публічних коштів spending.gov.ua виявлено порушення вимог бюджетного законодавства у ході виконання підрядником робіт по будівництву дитячого садочка у м. Бориспіль.

Зокрема, у вересні 2017 року за результатами тендерної закупівлі, між управлінням капітального будівництва та переможцем конкурсу укладено договір на будівництво дитячого садка у м. Бориспіль на суму більше 42 млн грн. Проте виявилось, що підрядником більше року не виконуються жодні будівельні роботи чим порушуються умови виконання договору та право дітей м. Бориспіль на освіту.

Реагуючи на виявлені порушення, Бориспільською місцевою прокуратурою скеровано до суду позовну заяву з метою розірвання вказаного тендерного договору та подальшого використання бюджетних коштів. Зазначені гроші мають бути передбачені на проведення повторного тендеру для завершення будівництва дитячого садочку.

 

Прес-служба прокуратури Київської області
кількість переглядів: 2010