Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Броварською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який намагався дати хабара поліцейському

    

Працівниками Броварського ВП ГУНП в Київській області 7 березня поточного року зупинено автомобіль у зв’язку із порушенням ним правил дорожнього руху, а саме проїзд на забороняючий сигнал світлофора (червоний). За кермом авто виявився 35 – річний чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Розуміючи, наслідки вчиненого обвинувачений захотів «вирішити питання» на місці.

Так, він демонстративно залишив у службовому автомобілі поліцейських неправомірну вигоду в сумі 400 гривень і попросив його відпустити без складання протоколу про адміністративне правопорушення. Працівник поліції в категоричній формі відмовився.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. Горе-водієві інкриміновано вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, а саме надання неправомірної вигоди службовій особі, за вчинення в його інтересах дій, з використанням наданого йому службового становища.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2479