Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно посадовця Іванківської РДА за одержання неправомірної вигоди в розмірі 800 доларів США

    

За процесуального керівництва прокуратури Київської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди начальником одного із відділів Іванківської районної державної адміністрації за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України

Посадовець отримав 800 доларів США від директора юридичної особи за прийняття позитивного рішення при розгляді документів про надання йому в оренду земельної ділянки.

За результатами досудового розслідування складено обвинувальний акт, який скеровано для розгляду до Іванківського районного суду Київської області.

Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

 

 

 

кількість переглядів: 2440