Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Затримано керівника однієї з філій Державного підприємства «Інформ-Ресурси» МВС України при одержанні 600 доларів США неправомірної вигоди

    

 

Відділом організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, що поширює свою діяльність на Київську область Генеральної прокуратури України спільно з прокуратурою Київської області та територіальним управлінням ДБР із залученням працівників БКОЗ СБ України, сьогодні, 20 березня, викрито керівника однієї з філій Державного підприємства «Інформ-Ресурси» МВС України при одержанні неправомірної вигоди в розмірі 600 доларів США.

Останній вимагав та одержав від громадянина К. неправомірну вигоду за повернення вилученого, за порушення Правил дорожнього руху України, посвідчення водія на право керування транспортними засобами.

На даний час, керівника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 3 ст.368 КК України КК України, а також вирішується питання щодо обрання останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2412