Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині припинено діяльність мережі незаконних гральних закладів. Чотирьом особам повідомлено про підозру в організації незаконного грального бізнесу

    

Прокуратурою Київської області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами незаконного зайняття гральним бізнесом за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України.

Установлено, що група осіб організувала мережу закладів з надання послуг у сфері грального бізнесу на території міст Біла Церква, Узин, Тараща та сел. Рокитне.

У ході проведення працівниками СУ ГУНП в Київській області та УЗЕ в Київській області ДЗЕ НП України 11-ти санкціонованих обшуків, виявлено та вилучено комп’ютерну техніку та інше обладнання за допомогою якого клієнтам незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу, грошові кошти, мобільні телефони, чеки, чорнові записи та бухгалтерські документи, які вказують на причетність фігурантів до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу.

На даний час, чотирьом особам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 203-2 КК України.

Крім цього, вирішується питання про обрання вказаним особам запобіжних заходів.

У кримінальному провадженні триває проведення комплексу слідчих та інших процесуальних дій, спрямованих на встановлення та припинення протиправної діяльності інших співучасників.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 1853