Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організатора незаконного грального бізнесу. Йому загрожує штраф до 680 тис грн

    

Білоцерківською місцевою прокуратурою скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо жителя м. Біла Церква Київської області, який починаючи з жовтня 2017 року створив на території міста мережу гральних закладів з проведення та надання гравцям доступу до азартних ігор в електронному (віртуальному) казино, які є комп’ютерними симуляторами ігрових автоматів.

У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, працівниками поліції за погодженням з прокуратурою проведено 7 санкціонованих обшуків.

За результатами їх проведених правоохоронцями викрито 3 заклади з організації нелегального надання послуг в сфері грального бізнесу, вилучено 74 одиниць грального обладнання та грошові кошти, отримані незаконним шляхом.

Дії обвинуваченого кваліфіковано ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом), що передбачає покарання у виді накладення штрафу до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 680 тис грн.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2279