Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Перед судом постане жінка, яка намагалась дати 1000 грн неправомірної вигоди працівнику поліції

    

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури слідчими органів поліції повідомлено про підозру жінці у вчиненні нею кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 369 КК України (пропозиції надання службовій особі неправомірної вигоди, а так само надання такої вигоди за невчинення службовою особою, в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища).

З’ясовано, що підозрювана, 16 лютого поточного року, намагалась надати неправомірну вигоду працівникам поліції, які зупинили автомобіль під її керуванням за порушення правил дорожнього руху. Виявилось, що жіночка перебувала за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Остання ж усвідомлюючи правові наслідки для себе за скоєні адміністративні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 126 КУпАП та ч. 1 ст. 130 КУпАП хотіла за 1000 гривень «домовитись» з поліцейськими.

Спершу запропонувала інспектору неправомірну вигоду, при цьому попросила його відпустити її без складання протоколу про адміністративне правопорушення, на що останній в категоричній формі відмовився. Тоді громадянка з вказаною пропозицією вирішила звернутися до старшого оперуповноваженого, при цьому швидко помістивши кошти в кишеню його форменного одягу.

Як наслідок, старший оперуповноважений викликав слідчо-оперативну групу та повідомив про вказаний факт, а жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину.
 
Прес-служба прокуратури Київської області
 
кількість переглядів: 2683