Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Арештовано двох осіб, які планували викрасти 200 тис грн

    

Білоцерківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо двох осіб, підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України, тобто відкрите викрадення чужого майна (грабіж).

 

Під час досудового розслідування встановлено, що останні володіючи інформацією про те, що у гр. Н., після продажу квартири, є грошові кошти в сумі 200 тисяч гривень, планували її пограбувати. Для цього ввечері 01 лютого приїхали до м. Біла Церква Київської області де вона мешкала та зайшли до її квартири. Зазначимо, що потерпіла в цей час перебувала вдома, тому зловмисники здійснювали пошуки грошових коштів в її присутності. Не знайшовши очікуваної грошової суми, забрали з гаманця 24 гривні та ланцюжок. Однак далеко втекти не вдалось, оскільки відразу ж були затримані працівниками поліції.

 

Під час досудового розслідування судом щодо обох підозрюваних було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

 

Зауважимо, що вказані особи раніше вже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за корисливі злочини. За грабіж, поєднаний з проникненням у житло, вчинений повторно, їм загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

 

Наразі судове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3214