Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру директору товариства та приватному підприємцю, які внесли недостовірні відомості до акту виконаних робіт

    

Встановлено, що у липні 2018 року між управлінням освіти і науки Броварської міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір підряду щодо капітального ремонту за кошти місцевого бюджету спортивної зали однієї із шкіл в м. Бровари.

Однак, у грудні минулого року директор товариства та приватний підприємець, будучи сторонами договору, достовірно знаючи, що відповідні будівельні роботи у повному обсязі проведені не були, внесли до акту недостовірні відомості про виконані підрядні роботи. На підставі вказаного офіційного документу замовником робіт на рахунок підприємства перераховано грошові кошти.

Як з'ясувалось, обсяги та вартість фактично виконаних робіт не відповідають обсягам та вартості, визначеним узгодженою проектно-кошторисною та фінансово-звітною документацією відповідно до договорів на суму майже 250 тис грн.

Приватному підприємцю та директору товариства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 358 (складання та видача приватним підприємцем, завідомо підробленого документу, який посвідчує певні факти, що мають юридичне значення, надає певні права, звільняє від обов’язків) та ч. 2 ст. 366 (складання та внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, що спричинило тяжкі наслідки) КК України відповідно.

Крім того, нагадаємо, що за процесуального керівництва прокуратури області уже повідомлено про підозру начальнику управління освіти Броварської міської ради за підроблення вищевказаних офіційних документів та розтраті коштів місцевого бюджету.

На даний час у вказаному кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

 

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2356