Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру депутату районної ради, який не подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

    

Прокуратурою за результатами опрацювання даних сайту Національного агентства з питань запобігання корупції встановлено, що депутат Згурівської районної ради Київської області, будучи суб’єктом декларування, не подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік.

Дії  депутата кваліфіковано за ч. 1 ст. 366-1 КК України (умисне неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1913