Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На одержанні неправомірної вигоди в розмірі 3 тис. доларів США викрито працівника поліції

    

За процесуального керівництва прокуратури Київської області спільно з оперативними працівниками УСБ України в Чернігівській області, слідчими Територіального управління ДБР, розташованого в м. Києві на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди викрито старшого оперуповноваженого відділу карного розшуку міськвідділу поліції в Чернігівській області.

 

Так, правоохоронець вимагав неправомірну вигоду в сумі 3 тисячі доларів США від місцевого мешканця за не притягнення до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження.

 

Сьогодні, 17.01.2019 працівника поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, по закінченню яких будуть вирішуватися питання щодо повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

 

Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2038