Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Припинено злочинну діяльність організованого угрупування наркоторговців

    

Прокуратурою Київської області спільно зі Слідчим управлінням ГУ НП в Київській області та Управлінням карного розшуку ГУ НП в Київській області знешкоджено злочинне угрупування, яке займалось збутом наркотичних засобів на території Київської області.

Так, 33 річний чоловік організував та очолив злочинну групу до складу якої залучив осіб, з якими мав довірливі відносини та які мали зв’язки серед наркозалежних осіб, а також досвід спілкування з вказаними особами.

За результатами проведення низки санкціонованих обшуків за адресами проживання учасників організованої групи, а також у місцях зберігання та розповсюдження наркотичних засобів виявлено та вилучено наркотичний засіб «метадон», банківські картки, на які наркозалежні особи перераховували грошові кошти за наркотичні засоби та безпосередньо грошові кошти, засоби зв’язку учасників організованої групи, записники, у яких обліковувались наркозалежні особи та продаж наркотиків, інші речові докази.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України (придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів).

Усім трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Учасникам організованої групи загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3049