Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині 21-річний молодик отримав 5 років в'язниці за незаконне заволодіння транспортним засобом

    

Бориспільською місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво та підтримувалось обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 21-річного молодика у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно, поєднане з проникненням у приміщення).

 

Установлено, що в травні поточного року раніше неодноразово судимий чоловік за вчинення злочинів проти власності, з метою незаконного заволодіння транспортним засобом, проник до одного з господарств, розташованого у м. Бориспіль, де із гаражного приміщення незаконно заволодів мотоциклом марки «Honda».

 

Наступного дня, зловмисник, керуючи вказаним транспортним засобом, під час його переслідування правоохоронними органами з метою затримання, не впорався з керуванням та впав, внаслідок чого пошкодив мотоцикл, завдавши потерпілому матеріальної шкоди на суму майже 30 000 гривень.

 

За результатами судового розгляду Бориспільським міськрайонним судом оголошено обвинувальний вирок чоловіку, та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2777