Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Молодик, який зґвалтував та пограбував іноземну туристку в зоні ЧАЕС, постане перед судом

    

Іванківо-Чорнобильським відділом Броварської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно раніше неодноразово судимого 24-річного хлопця у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 153 (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчинене групою осіб)  та ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Так, у липні поточного року двоє товаришів запропонували, подорожуючій автостопом по Україні іноземній туристці,  відвезти її на екскурсію в Чорнобильську зону відчуження, на що остання погодилась.

У подальшому, зловмисники за попередньою змовою між собою, вивезли 24-річну дівчину в ліс поблизу с. Дитятки Іванківського району, де застосовуючи до неї фізичне насильство, задовольнили свою статеву пристрасть неприродним способом. Після чого, молодики пограбували потерпілу, заволодівши її фотоаппаратом та мобільним телефоном.

На даний час обвинувачений перебуває під вартою. За вчинення інкримінованих злочинів йому загрожує позбавлення волі строком до 7 років.  

Варто зазначити, що відносно товариша обвинуваченого матеріали виділено в окреме кримінальне провадження.

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2703