Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки роботі прокуратури на території Київщини ще на 12 незаконних АЗС стало менше (ФОТО)

    

Кагарлицькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами незаконної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території Кагарлицького, Богуславського, Рокитнянського, Таращанського та Миронівського районів.

Відразу після проведення першочергових слідчих дій 12 нелегальних автогазозаправних пунктів та дизельних модулів на території вказаних районів припинили свою діяльність. Обладнання суб’єктами господарювання демонтовано самостійно.

Так, у ході досудового розслідування встановлено, що нелегальні АЗС функціонують без оформленого належним чином землекористування, без отримання дозволів на будівництво та введення в експлуатацію об’єктів нерухомості, реалізують пальне без застосування реєстраторів розрахункових операцій, без оформлення трудових відносин із працівниками та іншими численними порушеннями чинного законодавства.

Досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель та споруд) та ч. 1 ст. 197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) КК України триває.

                     

                                                              

 

Прес-служба
прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2457