Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині прокуратура припинила діяльність ще двох нелегальних автозаправок в містах Біла Церква та Сквира (ФОТО)

    

Білоцерківською місцевою прокуратурою виявлено незаконну діяльність двох автомобільних заправних станцій в містах Біла Церква та Сквира, на яких реалізовували дизпаливо та скраплений газ без дозвільних документів і документів походження палива.

      

У рамках розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою за ч. 1 ст. 272 КК України, на нелегальних автомобільних заправних станціях проведено санкціоновані обшуки.

Під час обшуків виявлено та вилучено 3 резервуари для зберігання дизельного палива та скрапленого газу, насосні станції,автозаправні колонки, понад 6 000 літрів скрапленого газу, майже 3 000 літрів дизельного палива, фіскальні чеки, касові апарати та грошові кошти на суму понад 25 тис грн.

                                                             

Наразі досудове розслідування триває.

Прокуратура Київської області і надалі продовжує вживати заходів, спрямованих на протидію функціонування нелегальних автозаправних станцій, з метою недопущення виникнення небезпеки для населення, внаслідок діяльності таких об’єктів.

Прес-служба
прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2773