Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура вимагає відшкодувати збитки завдані одному з відділень ПАТ «Укрпошти» у Переяслав-Хмельницькому районі

    

За процесуального керівництва Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього начальника одного з відділень ПАТ «Укрпошта» за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 191 (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно) КК України.

Установлено, що у 2016-2017 роках жінка, обіймаючи посаду начальника одного з відділень ПАТ «Укрпошта» у Переяслав-Хмельницькому районі, з метою незаконного збагачення, привласнювала грошові кошти громадян, які сплачувались ними за спожиті комунальні послуги, чим завдала майнової шкоди державі в розмірі майже 22 тис грн.

У зв’язку з цим, місцева прокуратура звернулась з позовом до Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду про відшкодування шкоди, заподіяної державі внаслідок кримінального правопорушення.

На разі судовий розгляд справи триває.

Органи прокуратури Київської області і надалі будуть принципово реагувати на факти заподіяння шкоди державним інтересам.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2117