Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура повідомила про підозру чоловіку, який обікрав квартиру в смт. Бородянка

    

Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 29-річному чоловіку, який у листопаді поточного року обікрав квартиру в смт. Бородянка.

Так, зловмисник проник у квартиру потерпілої, звідки таємно викрав грошові кошти в сумі майже 40 000 гривень, золоті прикраси та побутову техніку. Після чого, з викраденим майном з місця вчинення злочину зник.

У ході досудового розслідування кримінального провадження правоохоронними органами проведено санкціонований обшук за місцем проживання підозрюваного в м. Ірпінь, де виявлено та вилучено викрадені речі.

Це при тому, що на даний час відносно підозрюваного на розгляді в Ірпінському та Тернопільському міських судах перебувають на розгляді обвинувальні акти, відповідно до яких вказана особа обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, вчинена повторно) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваного судом взято під варту. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2347