Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У прокуратурі Київської області відбувся семінар на тему «Проблемні питання з організації роботи розгляду звернень і запитів» (ФОТО)

    

У п'ятницю, 23 листопада, прокуратурою Київської області проведено навчально-методичний семінар на тему «Проблемні питання з організації роботи розгляду звернень і запитів» за участі керівників місцевих прокуратур та працівників структурних підрозділів регіональної прокуратури. 

Для участі у вказаному заході запрошено старшого викладача відділу підготовки прокурорів з організації роботи в органах прокуратури Інституту спеціальної підготовки Національної академії прокуратури України Євгена Безкровного.

Зі вступним словом до учасників семінару звернувся заступник прокурора області Ярослав Голинський, який наголосив на важливості належної організації роботи з розгляду звернень і запитів в органах прокуратури.

Активну участь у роботі семінару взяли працівники відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області, якими у поточному році вирішено 39 звернень громадян, направлено за належністю в інші відомства – 29, скеровано до підпорядкованих прокуратур – 1 894 та 100 звернень повернуто заявникам у зв'язку з неналежним оформленням. Крім того, розглянуто 107 запитів на публічну інформацію.

Під час навчального заходу детально обговорено проблемні питання, які виникають  під час розгляду звернень громадян, народних депутатів України, належного обліку цієї роботи, правил професійної етики і поведінки в ході спілкування із заявниками.

Доповідачі та учасники семінару обмінялися думками з висвітлених питань.

По закінченню семінарського заняття, його учасники з метою перевірки знань законодавства про звернення громадян провели тестування.

                   

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2116