Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть директора товариства за надання хабара службовцям виконавчої служби

    

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно  директора товариства, який надав державному виконавцю та начальнику Києво-Святошинського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області частину неправомірної вигоди в розмірі 250 доларів США від запропонованої суми хабара.

Вказані кошти обвинувачений надав службовцям виконавчої служби за невиконання дій у виконачому провадженні щодо примусового виконання судового рішення, яким вирішено витребувати з незаконного володіння товариства земельні ділянки лісогосподарського призначення площею майже 7 га, що знаходяться на території однієї із сільських рад Києво-Святошинського району.

Дії особи кваліфіковано за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Нагадаємо, що 18 вересня, місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками УЗЕ в Київській області та слідчого відділу Києво-Святошинського ВП ГУНП в області особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, після надання неправомірної вигоди.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2215