Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки прокуратурі Київської області в суді доведено вину чоловіка, внаслідок дій якого стався вибух гранати в м. Біла Церква

    

Установлено, що в липні поточного року 33-річний житель м. Біла Церква, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи громадський порядок, у присутності сторонніх осіб, кинув бойову гранату на території власного домоволодіння. В результаті вибуху було пошкоджено сусідній будинок.

За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296 (хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) та                 ч. 1 ст. 263 (незаконне придбання та зберігання бойових припасів) КК України та скеровано обвинувальний акт до суду.

За результатами судового розгляду, чоловіка визнано винуватим у вчиненні інкримінованих кримінальних правопорушень та засуджено до покарання у виді 4 років позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України останнього звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном на 3 роки.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2197