Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області пред’явлено позов про повернення державі земельної ділянки площею майже півгектара на території Вишгородського району

    

Прокуратурою Київської області встановлено, що у 2015 році на підставі наказу Головного управління Держгеокадастру у Київській області фізичній особі надано у власність земельну ділянку площею майже півгектара для ведення особистого селянського господарства на території Лебедівської сільської ради Вишгородського району.

У подальшому, Реєстраційною службою Бориспільського міськрайонного управління юстиції у Київській області зареєстровано за фізичною особою право власності на вказану землю.

Водночас, набуття права приватної власності на земельну ділянку відбулося за відсутності прийняття компетентним органом державної влади рішення про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у приватну власність.

Реагуючи на виявлені порушення, прокуратурою області до Вишгородського районного суду пред’явлено позов про витребування земельної ділянки площею майже півгектара з незаконного володіння на користь держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Київській області.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1946