Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки прокуратурі Київської області засуджено до 7 років позбавлення волі 52-річного чоловіка, який забив до смерті свою знайому та викинув її тіло у вигрібну яму

    

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури у суді доведено вину обвинуваченого та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Установлено, що в жовтні 2017 року між 52-річним чоловіком, за місцем його проживання в одному із сіл Броварського району, та знайомою його співмешканки виник конфлікт. У ході якого зловмисник, вдарив декілька разів жінку головою об підлогу, чим спричинив тілесні ушкодження, від яких потерпіла померла.

Після цього, з метою приховання злочину, чоловік переніс тіло жінки на територію присадибної ділянки та викинув у вигрібну яму.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

За клопотанням прокуратури обвинувачений перебував під вартою.

За результатами судового розгляду, завдяки наполегливості прокуратури, чоловіка визнано винним у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2363