Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру трьом чоловікам, які вчинили розбійний напад на подружжя в Іванківському районі, заволодівши ювелірними виробами і грошовими коштами в сумі 1 500 доларів США та 75 тис грн

    

Установлено, що у вересні поточного року четверо осіб, за попередньою змовою, розподілили між собою ролі та здійснили розбійний напад на подружжя в одному із сіл Іванківського району.

Так, нападники, зв’язали 77-річного чоловіка і 69-річну жінку та заволоділи ювелірними виробами і грошовими коштами потерпілих у сумі 1,5 тис доларів США та 75 тис грн. Після чого, залишили місце вчинення злочину.

Іванківським відділом Броварської місцевої прокуратури на даний час трьом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

На даний час досудове розслідування триває, проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення місцезнаходження іншої особи причетної до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2402