Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки вжитим заходам прокуратури Київської області територіальній громаді Згурівського району реально повернуто 10 га землі сільськогосподарського призначення вартістю майже 1,5 млн грн

    

Згурівським відділом Бориспільської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі територіальної громади Великокрупільської сільської ради Згурівського району скеровано до суду позовну заяву про визнання спадщини у вигляді права на земельну частку (пай) відумерлою, що залишалася після смерті громадянина, який за життя отримав Державний акт на право власності на земельну ділянку.

За результатами розгляду вказаної заяви, судом винесено рішення, згідно з яким спадщину у вигляді земельних часток (паїв) визнано відумерлою та передано відповідній територіальній громаді.

Наразі, за результатами вжитих прокуратурою заходів до комунальної власності реально повернуто земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею 10 га вартістю майже 1,5 млн грн.

Таким чином, завдяки вжитим заходів прокуратури відновлено права територіальної громади Згурівського району на повноцінне розпорядження землею сільськогосподарського призначення комунальної власності.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2634