Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру та взято під варту чоловіка, який озброївшись сокирою, здійснив розбійний напад на 70-річну потерпілу в Баришівському районі

    

Установлено, що в жовтні поточного року 35-річний житель м. Києва приїхав до будинку літньої жінки, з метою отримати медичну допомогу, оскільки остання займалась нетрадиційною медициною.

Так, погрожуючи 70-річній потерпілій сокирою, чоловік зайшов до будинку, та заволодів її ювелірними виробами та грошовими коштами.

За процесуального керівництва Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло та з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя особи, яка зазнала нападу) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2733